Spartan Cross (SCF)

Budapest, 2021. November 19.-20.-21. /3 nap

A súlyemelés, illetve annak legtradicionálisabb formája, az olimpiai súlyemelés (Olympic weightlifting) több, mint 100 esztendős történelemi múltra tekint vissza. A fitnesz világában nincs még egy olyan sportág, szakterület, amelyik ilyen távlatra visszanyúló szakmai múlttal, az alkalmazott sporttudományok és a szakmai tapasztalat ilyen nagyságrendű összekapcsolódásával rendelkezne. Az elmúlt évtizedben a CrossFit világszerte tapasztalt előretörésének lehettünk tanúi, amely jelentős mértékben a naponta végzett súlyemelő gyakorlatoknak köszönhető. A legtöbb sportág, sok évtizedes, stagnáló köredzéses munkája után felfedezte, hogy a dinamikus, szinte minden fő izomcsoportot megmozgató súlyemelő gyakorlatok merőben új távlatokat nyitnak az erőfejlesztés terén.
Nos, irány a súlyemelő terem. Nem új súlyemelőket szeretnénk „képezni, sokkal inkább egy komplex elméleti és gyakorlati tudással szeretnénk felvértezni azokat, akik készek egy újabb, jelentős lépés megtételére. A 3 napos képzésen egy sor, egymással logikai kapcsolatban álló, egymásra épülő elméleti témát tárgyalunk meg, nem kevés edzőtermi gyakorlattal kiegészítve. Az elméleti rész során először átfogó képet kaphatunk néhány fontos edzésmetodikai témából, melyek bármely más, erőfejlesztést szolgáló tevékenység alapjául is szolgálhatnak. A továbbiakban részletekbe menően kielemezzük a különböző súlyemelő gyakorlatok technikai végrehajtását, melynek során többek között világklasszis versenyzők videóit is megtekintjük. A folytatásban a technikai oktatás menetét tekintjük át, majd mindezek technikai tudás birtokában minden résztvevő átvedlik kezdő súlyemelővé, és a gyakorlatban is végig megyünk a különböző gyakorlatok oktatás-tanulás folyamatán. Mivel a gyakorlati tudás csak félig hatékony fegyver önmagában, egy edzéstervezésről szóló előadás során azt is megtanuljuk, hogyan alkalmazzuk mindezen gyakorlatokat egy komplett, adott időszakot átfogó edzésfolyamatban. Ez a fajta, rövid, de hatékony képzés az azt létrehozó és vezető szakember által már több, mint 30 országban bizonyította hatékonyságát.
3 nap, összesen 19 óra
(A változtatás jogát fent tartjuk a csoport haladás szintjétől függően.)

Személyes véleményem:

"Fehér Tamást maximálisan precíz, kiemelkedő tudású és hiteles embernek, oktatónak tartom. Jómagam 2014- ben végeztem nála el az olimpiai súlyemelés tanfolyamát, ahol pontosan megtanultam helyesen kivitelezni az általam addig is használt technikai elemeket. A mai napig az ő átadott tudása alapján oktatom én is a mozgáselemeket. A személyiedzés, erőlétiedzés, funkcionális edzéseimben alap, ezeknek a technikáknak a helyes megtanítása és alkalmazása. A Spartan fighter és a Spartan girja- kettlebell képzéseink tökéletes kiegészítője, rávezetője egyben." 

Csatlakozz hozzánk, ha:

1
Legalább 18 éves vagy
2
Ha szeretnél megismerkedni a súlyemelés világával, vagy már régóta használod
3
Ha a vendégeidnek szeretnéd megtanítani a súlyzós edzés alapgyakorlatait
4
Ha az eddigi tudásod szeretnéd továbbfejleszteni
5
Ha többet szeretnél tudni az erőfejlesztésről
6
Ha olyan utat keresel, ahol a sport-specifikus tudásod, robbanékonyságot és az erőd fejleszteni szeretnéd

Beiratkozási feltételek:

18 éves kor és a normál fizikai állapot, orvosi igazolás a pozitív egészségi állapotról, vagy a helyszínen kitöltött dokumentum, amivel vállalod a képzésen való részvételt.

Kinek ajánlom:

erőnléti edzőknek | fitness instruktoroknak | személyi edzőknek | hobbi sportolóknak | funkcionális edzés oktatóknak | Spartan fighter oktatóknak | Spartan girja oktatóknak | Kettlebell, girja versenyzőknek | Küzdősport versenyzőknek | Crossfit szerelmeseknek, versenyzőknek
A képzés tartalma:
 • A súlyemelés mozgásos anyaga- története
 • Edzésmetodológiai alapok _az edzés részterületei, alkalmazkodás, edzéselvek
 • Anatómiai alapok
 • Kondicionális képességek- Max.erő, Gyorsasági erő, Erő-állóképesség
 • Erőfejlesztés- főbb terhelési zónák
 • Alkalmazott súlyemelő gyakorlatok
 • Előkészítő gyakorlatok, bemelegítés, mobilizációs gyakorlatok
 • Mozgásoktatás elmélete- a lökés és erőfejlesztő gyakorlatok oktatása
 • Mozgásoktatás elmélete- a szakítás és erőfejlesztő gyakorlatok oktatása
 • Edzéstervezés
 • Pedagógia
 • Videóelemzés

Oktatási helyszín:


Hungary/ Budapest
 BSK (Budapest, Szentendrei út 89-95., a volt PP center)


A helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

A képzés összege:

A képzés összege: 99.000 ft
(A fellépéseimen osztott 10.000 Ft-os kupon a tanfolyamon NEM használható fel ezen a képzésen.)

Banki adatok

Spartanfitt- Bánkuti Gabriella- „Kisvállalkozó”
Forint átutalás esetén: Cib bank
Giro:10700172-53091233-51100005
Nyilvántartási szám: 52490550
Adószáma: 68956358-1-42


A befizetésnél a „Közlemény" rovatban kérjük, tüntesd fel:

NEVEDET és
a tanfolyam kódját: SCF 2021

A tanfolyam előtt 2021. november 12. -ig 30.000 Ft előleget kell befizetni személyesen Bánkuti Gabriellánál (0620-4974141, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,) vagy banki átutalással. Ezzel biztosítod a fix. helyed. A részvételi létszám korlátozott, befizetés sorrendjében történik. A tanfolyam indítása 6 főtől. Max. létszám 16. fő
Ha befizetted az előleget, de még sem tudsz eljönni, 1 éven belül a következő SCF képzésen felhasználhatod. Visszautalásra nem áll lehetőség.
A teljes tandíjat a tanfolyam első napján a regisztrációnál kell kiegyenlíteni.

A képzés tartalmazza

Írásos anyagokat, jegyzetet, jegyzettömböt, tollat és a Spartanfitt® pólót
A regisztráció érvényes: Bánkuti Gabriellának címezett jelentkezési levéllel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, illetve az előleg befizetésével.
 
Bővebb infót az alábbi e-mail címen lehet írásban kérni.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.spartanfitt.com weboldalon
tel.: +3620-4974141

Részletek

Kezdés 2021-11-19 8:00
Befejezés 2021-11-21 16:00
Helyszín BSK

Induló tanfolyamok

december   2021
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31