Rólunk

Bánkuti Gabriella vagyok többszörös Profi világbajnok, a Magyar Olimpiai Bizottság kitüntetett erőnléti edzője,  a 2011-2012- es év legjobb erőnléti edzője, mesteredző a Spartanfitt ® termékcsalád tulajdonosa és vezető oktatója.
2012-óta népszerűsítem a Spartan oktatói képzéseket és az órákat Magyarországon a Spartan Elite Team csapatommal, amelynek tagjai Magyarország legkiválóbb erőléti és funkcionális edzői és versenyzői. Spartan érzés 2017-re teljes Magyarország területén megtalálható. Az iránta való intenzív érdeklődést, a nagyszerű oktatók hiteles és áldozatos munkája eredménye képen 2013-ra, minden nagyobb fitneszrendezvényen, kiállításon, sportnapon és egyéb sportrendezvényeken képviseltette és jelenleg is képviselteti magát.

Ilyen rendezvények: Fitbalance, Fittaréna, Sportfeszt, Fitparádé, Nivea Toure, IWI karrier napok,  IWI Sporttudományos Konferenciák, FIBO, sőt egyre több ország jelentkezik, hogy részesei szeretnének lenni a Spartan termékcsalád képviselőinek. Jelenleg Németország, Anglia, Ausztria, Románia, Szlovákia, Finnország, Svédország, Lengyelország, Bahrein csatlakozott a Spartan világunkhoz.
A mi célunk és feladatunk az, hogy a Spartan tanfolyamok, képzések, továbbképzések által egy új perspektívát nyissunk a sportolni vágyóknak. A Spartan órák változatosak, könnyű-közepes és nehéz erősségűek. Az oktatóim magasan kvalifikáltak, folyamatos képzésekben, továbbképzésekben részesülnek. Legyen részese a Spartan Világnak, kattintson tovább.
Az életutamról, publikációimról bővebben a www.gabriellabankuti.com oldalon olvashatsz.
Kellemes böngészést kívánunk a Spartan világban, ahol mindenki megtalálja a számítását a fogyókúra, állóképesség-fejlesztés, erőfejlesztés, rehabilitáció és mentális fejlesztés területén.

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events