Spartan Girja® Outdoor Exercises (SGOE)

Kültéri gyakorlatok
Spartan Gear
Budapest, 2021. Június 28. hétfő délután / 2 évente megrendezett tanfolyam!

Személyes véleményem:

"Ez a girja rendszer igazán egyedi és különleges, főleg azért, mert az eredeti, tradicionális orosz technikákat alkalmazza és használja. A különlegessége abban is rejlik, hogy a technikák egyedisége lehetővé teszi, hogy tudd használni az állóképesség, az erő, vagy erő állóképesség edzéseiben is megfelelően. Szeretem, mert teret ad annak és megérti, hogy nem vagyunk egyformák, így mindenki a saját arcára tudja formálni a technikákat biztonságosan, helyesen. Pont ezért rugalmas, nyitott és dinamikus rendszer.
Tökéletesen beépíthető a crossfitt, bootcamp, köredzés és más funkcionális edzésekbe, illetve a személyi edzésekbe is. Én magam is rendszeresen használom. Egyik kedvenc eszközöm. " 

Képzés bemutatása:

A girja tanfolyamokon mindig van hova fejlődni. Az alap szintet elvégzett és levizsgázott oktatóinknak lehetőség nyílik a további girja technikák elsajátítására és egyben magasabb szinten végzett oktató címet elérni. Az alap girja technikák elsajátítása után megtanulhatod az igazán különleges, egyedi, játékos, csapatépítő, igazi hangulatot adó FLOW technikákat.
Ha nem riadsz meg a kültéri edzésről, ha szeretnéd kihasználni és megtanulni maximálisan azt, amit a füles golyóból ki lehet hozni, akkor ez a tanfolyam neked való.
A flow technikák elsősorban kültéren végzett, akrobatikus gyakorlatok és dobótechnikák. Az ügyesség, a figyelem, a koordináció, az erő és állóképesség fejlesztésére szolgáló gyakorlatok igazi csapatépítő hangulatot biztosítanak. Nekem nagy szerelmem. Hihetetlen, hogy mennyi mindenre alkalmas ez a füles golyó azzal, hogy a szabadban használhatod, egy teljesen új lehetőséget biztosít a funkcionális edzések világában. Aki a küzdősportok világában mozog, itt megtanulhatja a hatékony és pontos ütő és rúgótechnikák fejlesztését. Aki szereti a funkcionális edzéseket és kimozdulna, az edzőtermek korlátaiból imádni fogja ezt a képzés. Ezt sose lehet megunni.

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events