Spartan Body Weight ® Basic level (SBWBL)

Tudatos testgyakorlatok, mozgásminta visszaépítés
SpartanFitt®
Budapest, 2022.November 05.-06. / Nyílt, alap tanfolyam

Személyes véleményem:

"Egyszerűen imádom. Mindig, mindenhol lehet alkalmazni. A személyi edzéseim, kiscsoportos óráim szerves része, sőt a fellépéseimet is e képzés elemeivel fűszerezem meg. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne tudatosan edzeni, aki szeretné a testét tökéletessé formálni, azoknak, akik nem elégszenek meg a szimpla edzéssel, hanem tudni, érezni és megérteni is akarják a test csodálatos működését." 

Képzés bemutatása:

Spartan Body Weight ® azaz Saját Testsúlyos Tanfolyam egy igazi gyöngyszem a sport képzések között. Ez a 2 napos tanfolyam tökéletesen rámutat arra, hogy hiába súlyzózunk, hiába futunk, hiába végzünk bármilyen másik mozgást rendszeresen, ha a saját testünk nem tudjuk tökéletesen és megfelelően és koordináltan használni. Elsőnek a saját fizikai erőnkkel kell tisztába lennünk, a saját mozgásainkat, rögzült mozgásmintáinkat kell tökéletesíteni, hogy minden más sportban is jobb, maradandó eredményt tudjunk elérni. Ebben a képzésben nincsenek súlyok a saját testünket és a gravitációt használjuk ellenállásnak, legfőképpen alap mozgáskultúrát és a finom motoros egységeket javító rehab, prehab, koordinációs, javító és funkcionális edzés. Mindenkinek javasolt külön edzésprogramként akár otthon, akár kiscsoportos órák keretein belül, vagy kiegészítő edzésként, akár sportág specifikusan, vagy sportsérülések után. Személyi edzők ennek a tanfolyamnak a tudásanyagával, maximálisan képesek lesznek arra, hogy a klienseiket a lehető legjobb és legegyszerűbb módon megtanítsák a saját testük harmonikus, és tökéletes, egységes mozgásaikra, így hatékonyabb és biztonságosabbá fog válni, minden súlyzós edzés is. Az edzőnek pedig az a feladata, hogy a klienst a legjobb és legbiztonságosabb módszerekkel vezesse a kitűzött célja felé. Ezt a tudásanyagot nem tanítják a Fitness Instruktor vagy a Személyi edző képzéseken, és mivel én saját magam is látom, tapasztalom, hogy szükség van rá, mert ez adja minden mozgásos folyamat, munka alapját, szívből ajánlom mindenkinek.

Ezt az óratípust kipróbálhattad – „aerobic” óra keretén belül a fellépéseimen, illetve a kiscsoportos óráimon és személyi edzéseimen is találkozhattál már a Spartan Body Weight®, azaz saját testsúlyos képzés mozgásanyagának elemeivel.

Ez a tanfolyam elővégzettséget nem igényel. Bár ki jöhet rá, aki szeretne pontosan, helyesen, okosan, tudatosan edzeni, mert minden edzésnek ez az alapja.

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events