Spartan Girja® Advanced Level (SGAL)

Duplagolyós gyakorlatok
Spartan Gear
Budapest, 2022. Június 13. hétfő délelőtt / évente megrendezett tanfolyam!

Személyes véleményem:

"Ez a girja rendszer igazán egyedi és különleges, főleg azért, mert az eredeti, tradicionális orosz technikákat alkalmazza és használja. A különlegessége abban is rejlik, hogy a technikák egyedisége lehetővé teszi, hogy tudd használni az állóképesség, az erő, vagy erő állóképesség edzéseiben is megfelelően. Szeretem, mert teret ad annak és megérti, hogy nem vagyunk egyformák, így mindenki a saját arcára tudja formálni a technikákat biztonságosan, helyesen. Pont ezért rugalmas, nyitott és dinamikus rendszer.
Tökéletesen beépíthető a crossfitt, bootcamp, köredzés és más funkcionális edzésekbe, illetve a személyi edzésekbe is. Én magam is rendszeresen használom. Egyik kedvenc eszközöm. " 

Képzés bemutatása:

A girja tanfolyamokon mindig van hova fejlődni. Az alap szintet elvégzett és levizsgázott oktatóinknak lehetőség nyílik a további girja technikák elsajátítására és egyben magasabb szinten végzett oktató címet elérni. Az alap girja technikák elsajátítása után megtanulhatod a 2 golyóval végzett dupla kezes, illetve váltott kezes technikák elsajátítását. Ezek a gyakorlatok, már a haladó szintet képezik. Megtanulod nem csak a gyakorlatokat helyesen, hanem megismerheted, hogy milyen lépésenként tanítjuk meg az egyes gyakorlatokat a mozgásos elemenként szétbontva. Megtanulod, hogy hogyan és hova helyezheted el az egyes edzésblokkokban és hogyan fűzheted össze az egyes elemeket. Ezzel a képzéssel lehetőséget adsz nem csak magadnak, hanem a kiscsoportos edzéseken belül a tanítványaidnak a további fejlődésre az erő, az állóképesség, és a tartásfejlesztésben is.

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events